top of page
Artistes pos 1
Flag of France.png

DÚO GBD - Giulia Ballaré & Pauline Gauthey

GBD_edited.png

“El duet de rock més clàssic”

"Una connexió extraordinària i enèrgica"

Duo format per la italiana Giulia Ballaré i la francesa Pauline Gauthey, el GautheyBallarèDuo va debutar el 2019. Ha actuat a Suïssa, França, Espanya, Alemanya i Itàlia. Giulia i Pauline utilitzen la música de cambra per ampliar el seu repertori a altres estils, des del clàssic al popular.

 

L'any 2023 van presentar el seu primer CD amb el segell espanyol JSM Records. Música espanyola (De Falla, Albeniz), música sudamericana (Piazzola, Bellinati, Gismonti, Ginastera) i ópera italiana (Rossini).

El duet va reforçar-se amb classes magistrals de les personalitats més influents del món de la guitarra clàssica com Marcin Dylla, Judicael Perroy, Carlo Marchione.

Pauline Gauthey (1993) ha guanyat nombrosos concursos nacionals i internacionals. Actualment és professora de guitarra al Conservatori Popular de Música, Dansa i Teatre de Ginebra. Pauline Gauthey toca amb una guitarra Hugo Cuvilliez.

Giulia Ballarè (1987, Novare) és avui considerada una de les solistes més prometedores de la seva generació. Ha guanyat més de 30 premis en concursos internacionals. És professora al Conservatori de Música de Ginebra (CMG) i a l'"A. Vivaldi" d'Alexandria (Itàlia). Toca amb una guitarra de Thomas Humphrey.

Artistes pos 2

GIULIA BALLARÉ

Giulia_edited.jpg

Giulia Ballaré nascuda a Novara l’any 1987, cursà els seus estudis musicals al Conservatori d’aquesta ciutat amb el mestre Guido Fichtner i posteriorment amplià estudis amb mestres com Alberto Ponce, Oscar Ghiglia, Pavel Steidl, David Russell, Judicael Perroy, Marcin Dylla etc... Ha estat guardonada en més de 25 concursos internacionals de guitarra com l'Omis Guitar Fest de Croàcia, Forum Gitarre Wien a Àustria, Festival Internacional Ciutat de Coria, Concurs Mertz a Bratislava, Montenegro Internetional Competition a Podgorica, l'Andres Segovia a Linares etc...

Ha actuat com a solista als festivals més importants d’arreu d’Europa (Roma, Viena, Bratislava, Koblenz...) i sempre és aclamada i admirada  pel públic per la bellesa, la força i la precisió de les seves interpretacions. Sense cap mena de dubte, un talent extraordinari i un nom de referència en el món de la guitarra.

L’any 2013 va publicar el seu primer treball discogràfic “Lirically Spain”, pel segell DotGuitar. Des del 2017 està esponsoritzada per les prestigioses cordes de guitarra Knobloch Strings.

Artistes pos 3

ROGER TAPIAS

Roger_edited.jpg

Nascut a Barcelona, cursà els seus estudis musicals al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona amb el mestre Joan Furió, on va obtenir la llicenciatura de Professor Superior de Guitarra. Ha ampliat els seus estudis amb mestres com David Russell, Manuel Barrueco, José Tomas, Stefano Grondona, Alex Garrobé i Manel González, però especialment amb Alvaro Pierri amb qui ha realitzat un post grau a la “Universität für Musik und Darstellende Kunst Wien“ a Viena.

Ha actuat com a solista, amb grups de cambra i orquestra a Espanya, Europa i als Estats Units. En la seva trajectòria ha obtingut diversos guardons en concursos nacionals i internacionals, també ha fet enregistraments per ràdio i televisió.

L’any 2003 va ser seleccionat per El Instituto de la Juventud per participar dins el cicle INJUVE 2003, on va actuar en diversos circuits de música clàssica i contemporània d'arreu de l’estat, destacant els concerts pel Festival Internacional de música de Segovia i els realitzats al Teatro Conde Duque de Madrid.

L’any 2004 obté una beca de la Sociedad de Artistas, Intérpretes y Ejecutantes de España AIE per estudiar a la prestigiosa Berklee College of Music de Boston (Estats Units).

Actualment combina la seva tasca concertística amb la pedagògica; Roger Tapias és professor de guitarra al Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona.

Artistes pos 4

MARCEL TORRES

Marcel_edited.jpg

Marcel Torres és un jove talent de la guitarra. Nascut a Girona cursà els seus estudis musicals a l’Escola Superior de Música de Barcelona i acompanyat dels consells del mestre Àlex Garrobé, s’especialitzà en la interpretació de la música clàssica i, sobretot, contemporània.

Un enorme interès per tots els estils de música el porten a definir un perfil artístic eclèctic. Es nodreix dels móns del jazz, la música moderna, la música electrònica i la improvisació amb l’ajuda de músics com en Dani Pérez o Agustí Fernandez.

Aquest darrer any 2018, participa en projectes col·lectius com la Òpera Brúndibar del Teatre lliure amb la Orquestra Barcelona 216, el concert d'improvisació dirigida de l’Esmuc Ensemble a l’Auditori o el cícle de concerts “Silenci, fem música” del Museu de la Música de Barcelona.  En aquesta ocasió vindrà acompanyat del percusionista Edgar Massegú per oferir-nos un concert extraordinari.

Artistes pos 5

SAM BALLESTER

Sam_edited.jpg

Inicia la seva marxa musical a l’Alt Empordà, Girona. Continua a Granada on comparteix estudis de guitarra flamenca, clàssica i jazz, i de llenguatge musical, harmonia i improvisació rebent classes de mestres com Emilio Maya, Pepe Armilla o David Defries.

Desenvolupa la seva activitat com a guitarrista flamenc, a la zona de Cap de Gata (Almeria), formant part de diversos grups i duos, com Ivy’enco o tiznao Flamenc, i col·laborant amb diversos artistes, que l’ajuden a incorporar elements d’altres músiques.

Té dos treballs; “Two nights in Cap de Gata” (guitarra i saxo) i “Munich” (tiznao flamenc), i la banda sonora d’un documental (“El camp dels ninots”).

Forma part del Col·lectiu Colombine, amb dues obres estrenades: “El tresor de Colombine”, adaptació d’un conte per a escoles de primària, i “Somnis de Carmen de Burgos”, obra de teatre flamenc dirigida pel bailaor i coreògraf Candi Román.

Artistes pos 6

EKATERINA ZÁYTSEVA

Ekaterina Záytseva, nascuda a Ginebra i establerta a Barcelona està considerada un dels talents més destacats de la seva generació. Les seves magistrals versions del gran repertori per a guitarra han estat elogiades unànimement per públic i crítica.

La seva formació ha transcorregut entre Moscou, Barcelona i La Haya, a on va obtenir el Master en Music Degree. Ha participat als festivals internacionals de guitarra espanyola més importants i ha estat premiada a nombrosos concursos nacionals i internacionals. Ha actuat a prestigioses sales de concerts com el Palau de la Música Catalana de Barcelona, la sala “Rajmáninov” de Moscou, Filarmónica de San Petersburgo, Auditori de Castellón o la Sala de la Radio Varsòvia. Te editats tres Cds: Intimo, Danzas Españolas i Carnaval.

Ekaterina Záytseva és una artista consagrada al cicle "Maestros de la Guitarra" de Barcelona, a on actua regularment tant com a solista com en diverses formacions.

Artistes pos 7

IZAN RUBIO

Izan_edited.png

Izan Rubio és un destacat guitarrista català que ha estat guardonat amb diferents premis a concursos internacionals de música com el Certamen Miquel Llobet a Barcelona, al Corelli-Savarez Chamber Music Competition a Àustria, al Valle i Laghi Guitar Competition and Festival, a Itàlia, i al Festival Internacional de Guitarra Ciutat d'Elx, entre d'altres.

Ha actuat a emplaçaments emblemàtics de la geografia catalana i ha estat programat per festivals i entitats de renom, com a músic solista i com a integrant fundador del Salzburg Guitar Trio També ha estat convidat a Catalunya Ràdio, el Canal 33 o la Xarxa de Comunicació Local a programes com Assaig General, Notes de Clàssica, La Sonora i Ben Trobats. Actualment combina la seva activitat concertística amb la de docent i forma part del professorat de l'Escola de música i Conservatori de Música de Sabadell.

Artistes pos 8

DUO ARPEGI - François Ragot & Nathalie Mengual

DSC08026.JPG

Nathalie Mengual i François Ragot formen el Duo Arpegi. Un duet que s’acosta amb plaer al repertori que combina el so potent de la guitarra i el so càlid i vibrant del violoncel. Cordes polsades i fregades arriben a les nostres ànimes amb passió.

El primer àlbum del Duo Arpegi acaba de sortir “Arpeggiata” de la mà del segell "Nostrum Duo" i ens convida a compartir sensacions i emocions.

François Ragot és violoncel·lista i direcció artístic de "Mare Nostrum Musicae".

Format al Conservatori de Perpinyà i a la Royal College of Music de Londres, va obtenir el "Post Graduate Diploma" i el "Ivor James Prize". De tornada a Catalunya, va ser el violoncel principal de l'Orquestra de l'Empordà fins al 2001. 

Des del 2012 dirigeix ​​l’Orquestra Simfònica Regional de Canet-en-Roussillon i és convidat a dirigir-ne d’altres. Com a músic, és violoncel solista principal de la GIOrquestra de Girona, és convidat per a tocar com a solista  amb moltes orquestres arreu del món i com a pedàgog, imparteix classes de violoncel a França, Espanya i darrerament al Conservatori de Hanoï (Vietnàm). 

Nathalie Mengual és guitarrista i va estudiar al Conservatori de Música de Perpinyà i després va perfeccionar-se  al Conservatori de Montpeller, on va obtenir el Diploma de professora de guitarra i de música de cambra.
Té estudis de guitarra barroca i tiorba i l’any 2018 va obtenir el el diploma de Pedagogia Instrumental a l’Institut Superior d’Arts Aplicades de Toulouse.

bottom of page