Flag of France.png

DÚO DEL MAR

El Dúo del Mar està format per Marta Robles i Ekaterina Záytseva. Actualment Marta Robles és una de les més famoses guitarristes femenines del flamenc dins del panorama musical nacional. Ekaterina Záytseva, guitarrista guardonada i mestre indiscutible de la seva generació, ja havia col.laborat en altres projectes amb la Marta abans de trobar-se i crear el Dúo del Mar.

 

Amb aquest nou projecte, la Marta i l’Ekaterina van un pas més enllà en quan a la concepció del flamenc i la sonoritat clàssica, afegint la seva tècnica i sensibilitat a un duet formidable. Ambdues ens ofereixen energia i passió per fusionar el millor flamenc i la millor guitarra espanyola, interpretant grans clàssics i les seves pròpies composicions en un concert únic, capaç de captivar el públic i transportar les nostres ments a diferents indrets.

 

GIULIA BALLARÉ

Giulia Ballaré nascuda a Novara l’any 1987, cursà els seus estudis musicals al Conservatori d’aquesta ciutat amb el mestre Guido Fichtner i posteriorment amplià estudis amb mestres com Alberto Ponce, Oscar Ghiglia, Pavel Steidl, David Russell, Judicael Perroy, Marcin Dylla etc... Ha estat guardonada en més de 25 concursos internacionals de guitarra com l'Omis Guitar Fest de Croàcia, Forum Gitarre Wien a Àustria, Festival Internacional Ciutat de Coria, Concurs Mertz a Bratislava, Montenegro Internetional Competition a Podgorica, l'Andres Segovia a Linares etc...

Ha actuat com a solista als festivals més importants d’arreu d’Europa (Roma, Viena, Bratislava, Koblenz...) i sempre és aclamada i admirada  pel públic per la bellesa, la força i la precisió de les seves interpretacions. Sense cap mena de dubte, un talent extraordinari i un nom de referència en el món de la guitarra.

L’any 2013 va publicar el seu primer treball discogràfic “Lirically Spain”, pel segell DotGuitar. Des del 2017 està esponsoritzada per les prestigioses cordes de guitarra Knobloch Strings.

 

PAULINE GAUTHEY

Nascuda l’any 1993, Pauline Gauthey es va criar a les afores de Lió, França. Va ser quan va escoltar el seu avi tocar cançons populars a l'acordió que va descobrir passió per la música i la guitarra va ser el seu instrument preferit. Després va entrar al Conservatori de Saint-Etienne per a estudiar guitarra clàssica i al  mateix temps Pauline va estudiar música de jazz. Aquest fet li va permetre participar en diversos projectes i col·laborar amb altres artistes, músics i ballarins. Pauline es va graduar l’any 2016 al PESM Bourgnone. El mateix any, va completar el títol de llicenciada en interpretació amb Judicael Perroy a l'ESMD de Lille, França.

Ha estat guanyadora de competicions nacionals i internacionals i ha participat en festivals de guitarra a tot Europa (Festival de Guitar Drome a València, Sul Tasto a París, Acerra a Nàpols ...). Actualment, Pauline està cursant el seu màster al Conservatori de Música de San Francisco sota el mestratge  de Judicael Perroy.

 

MARCEL TORRES DUO

Marcel Torres és un jove talent de la guitarra. Nascut a Girona cursà els seus estudis musicals a l’Escola Superior de Música de Barcelona i acompanyat dels consells del mestre Àlex Garrobé, s’especialitzà en la interpretació de la música clàssica i, sobretot, contemporània.

Un enorme interès per tots els estils de música el porten a definir un perfil artístic eclèctic. Es nodreix dels móns del jazz, la música moderna, la música electrònica i la improvisació amb l’ajuda de músics com en Dani Pérez o Agustí Fernandez.

Aquest darrer any 2018, participa en projectes col·lectius com la Òpera Brúndibar del Teatre lliure amb la Orquestra Barcelona 216, el concert d'improvisació dirigida de l’Esmuc Ensemble a l’Auditori o el cícle de concerts “Silenci, fem música” del Museu de la Música de Barcelona.  En aquesta ocasió vindrà acompanyat del percusionista Edgar Massegú per oferir-nos un concert extraordinari.

 

LJUBICA BUKVIC

Ljubica Bukvić neix a Novi Sad, República de Sèrbia, on comença els seus estudis musicals a l'edat de nou anys. Sota la tutoria del professor Zoran Dukic completa els seus estudis de grau superior i màster a l'Escola Superior de Música de Catalunya a Barcelona, ​​on resideix actualment. Durant la seva formació musical ha tingut l'oportunitat de col·laborar i realitzar classes de perfeccionament amb destacats guitarristes, com ara Hubert Kappel, Roberto Aussel, Carlo Marchione, Aniello Desiderio, Paolo Pegoraro, Feliu Gasull, Atanas Ourkouzounov, Marc Tamayo i Costes Cotsiolis, entre d'altres.

 

 Ha obtingut prestigiosos premis en nombrosos concursos, entre els quals cal destacar: Concurs Internacional de Guitarra Clàssica de Braga, Portugal; Concurs Europeu Citta di Gorizia, Itàlia; Concurs Internacional de Guitarra de Szeged, Hongria; Morski Festival Kitare, Eslovènia; Certamen Internacional de Guitarra de Barcelona Miquel Llobet; Concurs de Guitarra de Girona Josep Ferrer on ha estat nomenada guanyadora del concurs. A Sèrbia guanyà el premi Llorejat en tres ocasions i l'any 2009 va ser premiada pel Fons per a Joves Talents de la República de Sèrbia. Actualment pertany a l'Associació de Guitarristes de Vojvodina, Sèrbia. Apart de la seva participació en diferents projectes i conjunts de música de cambra, regularment ofereix recitals a Espanya i ha estat convidada com a solista a festivals i sales de concert en diferents països d'Europa.

 
 
 

EKATERINA ZÁYTSEVA

Ekaterina Záytseva, nascuda a Ginebra i establerta a Barcelona està considerada un dels talents més destacats de la seva generació. Les seves magistrals versions del gran repertori per a guitarra han estat elogiades unànimement per públic i crítica.

La seva formació ha transcorregut entre Moscou, Barcelona i La Haya, a on va obtenir el Master en Music Degree. Ha participat als festivals internacionals de guitarra espanyola més importants i ha estat premiada a nombrosos concursos nacionals i internacionals. Ha actuat a prestigioses sales de concerts com el Palau de la Música Catalana de Barcelona, la sala “Rajmáninov” de Moscou, Filarmónica de San Petersburgo, Auditori de Castellón o la Sala de la Radio Varsòvia. Te editats tres Cds: Intimo, Danzas Españolas i Carnaval.

Ekaterina Záytseva és una artista consagrada al cicle "Maestros de la Guitarra" de Barcelona, a on actua regularment tant com a solista com en diverses formacions.

DANI JANÉ

Dani Jané  (Barcelona 1982) es un guitarrista, arreglista i compositor amb una extensa formació musical. Ha estudiat guitarra clàssica, guitarra flamenca, guitarra moderna i jazz.

 

Dani Jané ha compartit projectes i concerts amb artistes de generes musicals molt diversos tals com: Tio Montero (famenco fusión), Rusó Sala (cantautora guanyadora del premi Pino Piras 2012), Manuel Araya (cantant i artista multidisciplinari), Marta Casals (cantant) , Andreu Monclús (del parc de ficció banda de rock), Alice Mayer (flautista), Rosa Grau (poeta i rapsoda).

En el camp de la música de cambra, Dani Jané forma part de la formació 22 Strings Quartet (trio de guitarres i contrabaix) amb qui actua l'any 2013 dins del Festival Internacional de guitarra Miquel Llobet interpretant un ampli repertori de música Argentina i Espanyola. Com a guitarrista solista ha actuat en diversos països d'Europa (Espanya, França, Itàlia i Alemanya) interpretant tant música d'altres compositors com les seves pròpies composicions.

RAMON DORDAL

L'ART de la

GUITARRA

Nascut a Manlleu, va estudiar amb Isidre Arau i va obtenir el títol Superior de Guitarra al Conservatori Municipal de Música de Barcelona sota el mestratge de Joan Furió amb les màximes qualificacions i Premi d'Honor. Ha ampliat els seus estudis amb reconeguts guitarristes com Alvaro Pierri, David Russell, Carles Trepat, Armando Marrossu, Eduardo Baranzano, Carlos Bonell, Ricardo Gallen, Alex Garrobé, Marco Socias, Margarita Scarpa, Carlo Domeniconi, Stefano Grondona i José María Gallardo del Rei.

 

Ha ofert concerts com a solista, en duet i en diverses formacions de cambra. És membre del duet Dordal-Tàpias i ha actuat al Festival de Guitarra de Girona, a la “Cueva de los Verdes” de Lanzarote, Ateneu Barcelonès, Festival Marcos Redondo de Viladrau, Sala Sgae de Barcelona, ​​Festival de Torroella de Montgrí, Festival de Tavèrnoles i Cicle de concerts de Manlleu.

 

Ha estat premiat en diversos concursos nacionals i becat per Joventuts Musicals en els Cursos Internacionals de Torroella de Montgrí. També va ser seleccionat per participar al X Festival de Joves Músics de Catalunya i compartint duo ha estrenat les obres "Tres i dos" de Christian de Jong i "Cosmogonia" de Carles Guinovart. El desembre del 2012 va estrenar l'obra guanyadora del “32è Concurs de joves compositors, Premi Internacional Frederic Mompou”, "Burn On, you Meteors, Burn On" del compositor anglès Ian Anderson. El 2014 va estrenar una obra per a guitarra solista "La Dansa de Campdevànol" de Bartolomé Calatayud, declarada pel govern, element festiu patrimonial d'interès nacional. Dins de la seva activitat pedagògica, actualment és professor de guitarra a l'Escola de Música i Conservatori de Vic.